De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Maak jij de Kerst Outreach 2013 mogelijk?

Utrecht, donderdag 3 oktober 2013

Maak jij de Kerst Outreach 2013 mogelijk?

Wat heb je nodig voor een mooi Serve the City-evenement? Gods zegen, een flink aantal enthousiaste vrijwilligers, mooie projecten, een locatie, eten & drinken, een strakke organisatie, een betrokken bestuur en actief kernteam.

We draaien er niet omheen. Op dit moment is het team van Serve the City te klein om de Outreach en andere editie op de gebruikelijk grootse manier te organiseren. Als we de mooie edities van Serve the City (waaronder Outreach) willen voortzetten, zelfs in de nabije toekomst, hebben we structureel meer mensen nodig.
Wij geloven dat we voorzien in een behoefte, en dat we ook een beweging op gang brengen. Dat we een statement kunnen maken: deze stad kijkt om naar elkaar. Verschillende lagen uit de bevolking zien elkaar staan. Mensen met problemen krijgen een naam. Geven is ontvangen. God is aan het werk in deze stad.

Als Serve the City willen we grotere edities kunnen organiseren (en/of vaker) waaraan meer vrijwilligers kunnen deelnemen.
Om de Outreach 2013 te kunnen organiseren moeten we ons kernteam uitbreiden naar 6 personen, en hebben we nog zeker 4 aanvullende helpers nodig!
We kunnen het echt niet alleen.
We hebben jou nodig!
Vóór 26 oktober 2013 moeten we rond zijn. Kun jij een beetje tijd vrijmaken en wil je vanuit God’s liefde het team van Serve the City Utrecht komen versterken? laat het ons weten! Check onze vacatures voor meer informatie over de invulling van een eventuele taak.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support