De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Meld jou initiatief aan voor de JijMaaktUtrecht-Trofee

Utrecht, donderdag 17 oktober 2013

Heb jij het afgelopen jaar een initiatief genomen dat de stad Utrecht, de wijk of buurt een stukje mooier gaat maken of al heeft gemaakt? Ding dan mee naar de JijMaaktUtrecht-trofee 2013: de prijs voor het meest inspirerende Utrechtse initiatief van het afgelopen jaar.

Vanaf maandag 23 september tot donderdag 28 oktober 2013 kun je als bewoner, professional of ambtenaar je initiatief online aanmelden. Je maakt daarmee kans op JijMaaktUtrecht-trofee!Meld je vóór 28 oktober 2013 aan via dit inschrijfformulier

Welke initiatieven kunnen meedingen?
- Het initiatief is uitgevoerd binnen de gemeentegrenzen van Utrecht. 
- Het initiatief levert een bijdrage aan het collectief belang van Utrechters en/of Utrecht (stad, wijk, buurt, straat). 
- Het initiatief heeft geen winstoogmerk als doel.
- Het initiatief loopt of start in 2013.

Lees hier het reglement van de JijMaaktUtrecht-trofee 2013.

Wordt jouw initiatief genomineerd? Of ga je zelfs winnen?
Een onafhankelijke jury (bestaande uit bewoners, ondernemers, ambtenaren) nomineren uit alle inzendingen de 3 tot 10 beste initiatieven. In de week van 4 november maakt de jury de genomineerden bekend.  De genomineerden presenteren zich tijdens het JijMaaktUtrecht-festival op 21 november 2013. Daarna maakt de jury de keuze voor het winnende initiatief bekend.  

Ruimte voor initiatief in Utrecht
Met de JijMaaktUtrecht-trofee wil het college van B&W haar waardering uiten voor initiatiefnemers uit de stad, en hen aanmoedigen om door te gaan met hun goede werk. Ook wil het college eigen medewerkers aansporen om aansluiting te zoeken bij initiatieven uit de stad.  Lees ook: hoe maken wij samen Utrecht?

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support