De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuwjaarsduik

Utrecht, woensdag 2 januari 2013

Stille straten, warme locaties, makers die er zin in hebben, aangenaam cultureel ontwaken in het nieuwe jaar, dat is de Nieuwjaarsduik.
Deze Nieuwjaarsduik legt de rode loper speciaal uit voor de festivals. Na een woelig bezuinigingsjaar staan de festivals boordevol mooie plannen aan de start van 2013. Dat moet gevierd! Een keur aan festivals presenteert zich in de Winkel van Sinkel, voor één dag omgedoopt tot Festivalpaleis.

Nooit gehoord van TangoTouch, Festival in Vervoering of het ARK-festival? Razend nieuwsgierig naar de nieuwe plannen van KAAP, LAFF, Gaudeamus Muziekweek, Cities2Cities of in de nieuwe naam van de opvolger van Springdance/Festival a/d Werf? Kom naar de Winkel en neem samen met presentator Winfried Bayens een frisse duik in het nieuwe festivalaanbod. 

Verder openen de culturele instellingen aan het begin van dit nieuwe jaar traditiegetrouw hun deuren om al het moois te tonen dat in 2013 komen gaat. Bij Theater Kikker maar liefst vier voorstellingen van de jonge makers van het NUT en Theatergroep Monter, in Vredenburg Frank Groothof met Carmen, in Grand Hotel Karel V de wereldpremière First Silence then Music. En natuurlijk kan het nieuwe jaar op veel plekken dansend worden ingeluid.

Verdieping biedt Culturele Zondagen in samenwerking met de Universiteit Utrecht in het CZ-College Het Neurovisie Songfestival: over de verwantschap tussen de vogel en de mens. Even iets heel anders? 

Kom naar de schaatsbaan op de Mariaplaats: Skon trakteert de kinderen tijdens de uren na school op cultuur, maar deze zondag biedt de BSO een alternatief: schaatsplezier voor kleine en grote cultuurfans!

Toegang is gratis, tenzij anders vermeld.
meer info:http://www.culturelezondagen.nl/zondag/2013/nieuwjaarsduik

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support