De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

OOPOEH

Utrecht, woensdag 12 juni 2013

6 juli kennismakingsfeest OOPOEH

Met Stichting OOPOEH, kort voor Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier, kunt u zich als 55-plusser vrijblijvend aanbieden als maatje voor een huisdier. Zo geniet u van het gezelschap van een huisdier, krijgt u meer beweging en geeft u uw sociale leven een leuke impuls. Daarbij helpt u een huisdier aan de zorg en aandacht dat het nodig heeft als het baasje van huis is.     
Kom kennismaken met Stichting OOPOEH en ontmoet huisdieren uit uw buurt! Op 6 juli organiseert Stichting OOPOEH in de prachtige binnentuin van de Domkerk (Utrecht) haar kennismakingsfeestje en u bent van harte uitgenodigd!

Onder het genot van een hapje en een drankje maakt u op unieke manier kennis met de huisdieren uit uw buurt. De gast-presentator van deze dag is hondenliefhebber en fractievoorzitter van de 50PLUS Partij: Henk Krol.

Het belooft een groot feest te worden wat u niet wilt missen met o.a. een Dogwalk en een demonstratie van hondencoach Jeroen Oomen. Aansluitend kunt u genieten van een gratis orgelconcert in de Domkerk. Dit wordt u geheel gratis aangeboden. 

Wij verheugen ons op uw komst! 
Laat u weten of u komt? Dan houden wij uw plaats(en) vrij. Bel of mail ons:
tel: 020 - 785 3745
e-mail: info@oopoeh.nl
Adres: Pandhof bij de Domkerk, Domplein 29, 3512 JE Utrecht.
Route: vanaf Utrecht Centraal met bus 2, halte Domplein. Of met bus 3, 4, 8, of 11 halte Janskerkhof.   Parkeren: de dichtstbijzijnde parkeergarage is op de Springweg, op zo`n tien minuten loopafstand van de Pandhof.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support