De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Opleidings/werkproject Colour your Dreams bij The Colour Kitchen

Utrecht, vrijdag 11 januari 2013

Hou je van lekker eten en ben je gastvrij? Heb je zin om aan de slag te gaan in de horeca en is het je droom om horecaprofessional te worden?

Doe dan mee met het Colour your Dreams project van The Colour Kitchen! En behaal in in 1 jaar je diploma Kok of Gastheer/-vrouw diploma (MBO niveau 2) of Horeca-assistent (MBO niveau 1).

Omschrijving
The Colour Kitchen is een restaurant met een missie. Naast lekker eten en drinken zorgt het restaurant ook voor leer- en werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je leert er onder andere alles over gastvrijheid, werken in een team en vaardigheden om een echte horecaprofessional te worden.

Startdatum:
1 Februari 2013

Locatie:
The Colour Kitchen Amsterdam en Utrecht

Opleiding
In het project wordt elke week theorieles gegeven door docenten van het ROC over vaktechnische vaardigheden en warenkennis over vlees, vis, soepen en sauzen, groenten enzovoorts. Maar ook de regelgeving in de horeca, Engels en Nederlands komen aan bod. Ook ga je op bezoek bij leveranciers om net dat extra beetje kennis op te doen zodat jij het kan maken in de horecabranche. De praktijkles en trainingen vinden plaats in de leskeuken en restaurant van The Colour Kitchen. Aan het einde van het project heb je een dosis praktijkervaring MBO niveau 2 koks, gastheer/-vrouw diploma! Na de opleiding gaan wij op zoek naar een leuke en passende baan voor jou.

Duur opleiding:
12 maanden

Locatie opleiding:
The Colour Kitchen Amsterdam en Utrecht

Arbeidsvoorwaarden Contractsvorm:
Stageovereenkomst

Duur verband:
12 maanden

Werktijden:
36 uur per week flexibel inzetbaar want het blijft horeca

Salarisindicatie:
Behoud van uitkering

Aanmelden
Heb jij het in je om een horecaprofessional te worden? Heb je passie voor gastvrijheid en woon je in of de omgeving van Amsterdam of Utrecht? Meld je dan voor 25 januari 2013 aan bij je werkcoach of arbeidsdeskundige. Of kijk voor meer informatie op www.colouryourdreams.nl of bel naar Diana Vermeere 0652061408

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support