De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Pop-up diners op 22 juni: kom thuis in je wijk met Resto VanHarte

Utrecht, dinsdag 18 juni 2013

Utrecht viert Vrede, en van 21 tot en met 23 juni is dat Vrede in de buurt. Op 21 juni trekken we in parade naar het stadscentrum, en op 22 juni is het tijd om lekker thuis te komen in onze eigen wijk. Resto VanHarte maakt dat gezellig, door met allerlei leuke buurtorganisaties een buurtdiner te organiseren. Met andere wijkbewoners maken we een mooi diner en dat serveren we op pleinen, terrassen, in tuinen... Onder de bomen zetten we tenten op, dekken we de tafels en er komt een klein podium te staan waar talenten uit de wijk een lekker sfeertje maken.

We willen je graag uitnodigen om daar bij te zijn. Lekker mee te eten (neem je buren mee!) en te genieten van een avondje buiten onder de bomen. Vind je het leuk om ook mee te helpen (wat is er gezelliger dan om samen te koken? Wat is er stoerder dan je eigen tent op te zetten? Leuker dan om die tent tot een paleisje te versieren?) laat het ons snel weten! Er zijn nog enkele plekken voor vrijwilligers. En ook voor een korte act kunnen we nog wel plek maken in het programma.
 
Eet je mee? Reserveer dan tijdig op www.restovanharte.nl, de button ‘reserveer online’. (Let op dat je reserveert voor een diner in de wijk die je kiest en niet voor ééntje elders in de stad) of bel 0900-9003030 (dagelijks tussen 09.00 uur en 12.30 uur). We koken halal, kunnen rekening houden met vegetariërs en het wordt vooral heel lekker en feestelijk! Bijdrage voor het diner is 6 euro en met een U-pas 3 euro.

Wil je die dag deel uitmaken van ons team, meld je dan snel aan via j.panis@restovanharte.nl of 06-46183421 

Graag tot ziens aan tafel!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support