De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Porsche en Psychiatrie komt bij elkaar op de open dag van VOF de Loods

Utrecht, zaterdag 2 maart 2013

Porsche en Psychiatrie komt bij elkaar op de open dag van VOF de Loods

Zondag 24 maart is weer de jaarlijkse open dag van VOF de Loods in Den Dolder. Dit bedrijf, dat wordt gerund door 2 bedreven psychiatrisch verpleegkundigen en tegelijkertijd porsche-liefhebber, wil de wereld van Porsche en psychiatrie dichter bij elkaar brengen. Dit doen ze door een vorm van dagbesteding te bieden die goed aansluit bij de belevingswereld van menig man, namelijk het sleutelen aan auto`s, en wel Porsche`s.
Dit jaar is er extra aandacht voor de presentatie van Stichting Vrienden van de Loods  Er wordt gezorgd voor een goede sfeer, mooie auto’s en een prijsvraag, waarbij de eerste prijs een dag Bleekemolen Race Experience is!

Sinds februari 2012 heeft VOF De Loods een vier keer zo grote loods op industrieterrein Fornhese in Den Dolder. Zij zijn inmiddels drie dagen per week open en bedienen 17 medewerkers. Sommigen op basis van PGB; anderen op basis van dagbestedingsgelden van een instelling. Bij wijze van "secundaire arbeidsvoorrvaarden" gaan zij een paar keer per jaar met de mannen naar autoraces in Zandvoort of Assen. Verder organiseren ze regelmatig open dagen voor publiek uit de wereld van de zorg en voor Porsche-bezitters. Zowel de doelgroep als hun familie zijn enthousiast en het aantal sociaal psychiatrisch verpleegkundigen dat mannen met een passie voor auto`s doorverwijst naar De Loods groeit.
VOF de Loods heeft inmiddels ook de aandacht getrokken van bladen als Porsche Scene Live, PSY, AD, Utrechts Nieuwsblad en Arts & Auto. Hierdoor krijgen zij voldoende auto`s aangeboden om op te knappen. Meestal gaat het om tweede auto`s, want De Loods knapt geen auto`s op die de volgende dag rijklaar moeten zijn. De mannen voor wie De Loods bedoeld is krijgen daar stress van en bij teveel stress vallen ze terug of blijven weg. 

Meer informatie

Wat: Open dag VOF de Loods
Datum: zondag 24 maart
Aanvang: 13:00 uur
Adres: Fornheselaan 212-B, Den Dolder
Contact: Gerben Broekmaat: 06 246 93 470 Djurre Menges: 06 236 39 586
Email: info@vofdeloods.nl

Voor meer informatie kijk op: www.facebook.com/vofdeloods VOF de Loods: dagbesteding, onderdelen & racing Industrieterrein Fornhese

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support