De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Resto VanHarte Utrecht in beweging

Utrecht, donderdag 18 april 2013

Resto VanHarte doet mee aan de Nationale Sportweek
Dinsdag 23 en vrijdag 26  april biedt Resto VanHarte Utrecht actieve sport-workshops rond het driegangendiner. Vrijdag doen kinderen van het KinderResto daar ook aan mee. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden voor weinig geld. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Leer nieuwe (sport)vrienden kennen bij Resto VanHarte
Sporten is gezond, maar ook een goede manier om andere mensen te leren kennen. Daarom doet Resto VanHarte graag mee met de Nationale Sportweek. Met wat meer beweging zit iedereen ‘beter in zijn of haar vel’. Tijdens een wandeling of fietstocht maak je makkelijker een praatje met vrienden of wijkgenoten. En als je afspreekt om samen naar de sportclub te gaan, combineer je sport en gezelligheid op een leuke manier! Dus doe mee en leer nieuwe (sport)vrienden kennen bij Resto VanHarte. 

Landelijke Resto VanHarte Sportweek
In alle Resto’s van VanHarte wordt in de Nationale Sportweek aandacht besteed aan sport en bewegen. Er zijn Resto’s waar de gasten na het diner gezamenlijk gaan wandelen, er zijn leraren die Tai-Chi oefeningen geven, sportinstructeurs vertellen over het belang van en het plezier in sporten, line-dancers nodigen de zaal uit mee toe doen en een stepteam geeft een swingende demonstratie.  

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte
Doe mee en reserveer via http://www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min).

Resto VanHarte Utrecht Kanaleneiland is elke dinsdag en vrijdag geopend in het 3-Generatiecentrum, Bernadottelaan 23.  

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd.

Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Samen met de donateurs vormen zij de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Dankzij hun hulp en de steun van bedrijven en de overheid kan Resto VanHarte jaarlijks meer dan 120.000 maaltijden op tafel zetten.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support