De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Resto VanHarte Utrecht viert verjaardag

Utrecht, maandag 25 maart 2013

Resto VanHarte Utrecht viert verjaardag

Resto VanHarte Kanaleneiland is jarig en viert dat op vrijdag 5 april met een groot feest. De avond begint met Happy Drinks (alcoholvrije cocktails van Pierre Wind), Benjamin en Arjen maken muziek, kinderen worden geschminkt en uiteindelijk worden alle gasten verleid tot een dansje met ‘dansen met Knalland’. Donna’s Taarten zorgt voor een spectaculaire verjaardagstaart. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden voor weinig geld. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.   

“Resto VanHarte is mijn tweede thuis geworden”
Ter gelegenheid van de vierde verjaardag van het Resto ontvangt Restomanager Jolanda Panis een cheque van 5.000 euro van bioloog  Erik Simonis.
Erik: “Ik ben al vier jaar gast bij Resto VanHarte. Sinds ik minder uren werk, ben ik ook vrijwilliger geworden. Ik vind het een schitterend initiatief en het is voor mij geweldig belangrijk. Resto VanHarte is mijn tweede thuis geworden. Toen ik een erfenis ontving, wist ik meteen waar ik dat het beste aan kon besteden. Zo heeft iedereen er plezier van.” Jolanda Panis is heel blij met de cheque: “Wij zijn een non-profit organisatie, die alleen kan bestaan met sponsoring en donaties. Geweldig dat Erik met deze gift zoveel mensen blij kan maken!”   

Iedereen is van harte welkom op de verjaardag van Resto VanHarte Utrecht 
Resto VanHarte Utrecht Kanaleneiland is elke dinsdag en vrijdag geopend in het 3-Generatiecentrum, Bernadottelaan 23. Vanaf 17.30 uur ben je welkom. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.   

Over Resto VanHarte 
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Samen met de donateurs vormen zij de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Dankzij hun hulp en de steun van bedrijven en de overheid kan Resto VanHarte jaarlijks meer dan 100.000 maaltijden op tafel zetten.

Zie voor meer informatie:
Resto VanHarte

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support