De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Sfeervolle afsluiting Sint Maartensvieringen bij Resto VanHarte

Utrecht, donderdag 7 november 2013

Sfeervolle afsluiting Sint Maartensvieringen bij Resto VanHarte

Resto VanHarte organiseert tot besluit van de Sint Maartensvieringen dinsdag 12 november een feestelijk driegangendiner in het kader van Sint Maarten. Vrouwenkoor Malaika studeerde speciaal voor die gelegenheid een Sint Maartenslied in en brengt die avond een sfeervol programma. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden voor weinig geld. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen. Het Sint Maartensberaad schuift aan om te vertellen over de plannen rondom Sint Maarten voor de komende jaren. 

Vrijwilligers van Achmea hebben aangeboden om mensen voor wie het Resto moeilijk bereikbaar is, te komen ophalen en thuis te brengen. Malaika  is een Utrechts Vrouwenkoor met 19 dames onder leiding van dirigente Anne Jansen. Malaika zingt volksmuziek uit alle windstreken van de wereld, o.a. Afrika, de Balkan, Scandinavië, Israël en Zuid-Amerika. De meeste liedjes worden a capella gezongen. Malaika betekent ‘sterke vrouw’ in Zimbabwe, en dat is een heel toepasselijke naam voor dit vrouwenkoor dat al zestien jaar bestaat en zich graag inzet voor het goede doel. Een van die goede doelen was in het verleden al Resto VanHarte. 

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte

Reserveer voor deze of een andere leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een lekker diner bij Resto VanHarte. Iedere dinsdag en vrijdag bent u welkom bij Resto VanHarte Utrecht in het 3-Generatiecentrum, Bernadottelaan 23. Graag vooraf reserveren. Dat kan gratis via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur(50 ct/min).

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Samen met de donateurs vormen zij de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Dankzij hun hulp en de steun van bedrijven en de overheid kan Resto VanHarte jaarlijks meer dan 120.000 maaltijden op tafel zetten.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support