De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Speeddate-marathon bij Resto VanHarte Utrecht

Utrecht, vrijdag 1 februari 2013

Speeddate-marathon bij Resto VanHarte Utrecht

Ben je op zoek naar iemand die met jou wil sporten? Ben je dol op mooie films, maar ga je liever niet alleen naar de bioscoop? Sta je open voor nieuwe vriendschap? Schrijf je dan in voor de speeddate-marathon bij Resto VanHarte Utrecht op vrijdag 15 februari in Kanaleneiland.

Landelijke Valentijnsweek
Door het succes van verleden jaar is het de tweede keer dat Resto VanHarte een landelijke speeddate-marathon organiseert rond Valentijnsdag. Er staan op zeker dertig locaties speeddate-tafels in het Resto. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden voor weinig geld. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen. 

Vindt iemand met dezelfde hobby’s of interesses
Wie op zoek is naar een nieuwe vriend of vriendin, krijgt nu de kans! Er staan lange tafels in het Resto waaraan je kan plaatsnemen en praten met een andere gast. Na enkele minuten wisselt iedereen van plaats om weer iemand anders te ontmoeten. Zo kan je met veel mensen kennismaken en vragen naar hobby`s en interesses. Tussen de kennismakingsrondes door wordt gezellig gegeten. 

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte
Wil je meedoen aan deze ‘eet en date’-marathon, reserveer dan online via www.restovanharte.nl of
bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min).
Resto VanHarte Utrecht Kanaleneiland is elke dinsdag en vrijdag geopend in het 3-Generatiecentrum, Bernadottelaan 23. Graag vooraf reserveren. Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom. 

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Samen met de donateurs vormen zij de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Dankzij hun hulp en de steun van bedrijven en de overheid kan Resto VanHarte jaarlijks meer dan 100.000 maaltijden op tafel zetten.


Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support