De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Streetwise in Business presenteert!

Utrecht, vrijdag 11 januari 2013

Streetwise in Business presenteert!

Het afgelopen jaar hebben een 15 tal cursisten deelgenomen aan “Streetwise in Business” .In dit traject zijn de deelnemers bezig geweest met het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en het maken van een ondernemingsplan.8 deelnemers zijn inmiddels zover dat zij graag hun plan aan een breder publiek willen presenteren. Laat u inspireren en kom naar de presentatie op 31 januari.

Wat is “Streetwise in Business”?
Streetwise in Business,  is een project van De Stadsbrug waarbinnen cliënten uit de sociaal kwetsbare doelgroep,  zich ontwikkelen in ondernemerschap.
Het is een ontdekkingstocht naar de kwaliteiten, vaardigheden en overtuigingen van de startende ondernemers. In vijf bijeenkomsten ontwikkelen de deelnemers de eerste aanzet voor een onderneming die ze in de toekomst kunnen uitbouwen met ondersteuning van de Stadsbrug. Daarbij zetten we de expertise in van bestaande ondernemers in Utrecht. We zetten coaching en advies in om de starters de ruimte te bieden “net even iets ander te denken en met kleine middelen hun gewenste resultaat te bereiken”.

31 januari
Deze middag is een presentatie van 8 cursisten en hun ondernemingsplannen en passie. Het belooft een culinaire, muzikale en creatieve beleving te worden.

Informatie
D: Donderdag 31 januari
T: 14.00-17.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur 
L: De Stadsbrug, Koningin Wilhelminalaan 6F, Utrecht
E: streetwisestadsbrug@gmail.com
W: www.streetwiseinbusiness.nl

Wil je komen, meld je dan voor 25 januari aan via streetwisestadsbrug@gmail.com

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support