De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Theater Dichtbij

Utrecht, donderdag 14 november 2013

Voorstelling Nu of Nooit

Op zondag 24 november is het weer tijd voor Theater Dichtbij!  Elke laatste zondag van de maand organiseert Stut Theater in het ZIMIHC theater Stefanus een theatervoorstelling. Voor weinig geld kun je wijktheater bekijken van Stut zelf of van anderen. 24 november is dat de voorstelling NU OF NOOIT. Door de samenwerking met Resto VanHarte wordt er een lunch geserveerd en deze keer is er een gratis voorprogramma met daarin documentairemaakster en Gouden Kalf winnares Ellen Blom die NU OF NOOIT op de voet volgt in de documentaire van The Making of NU OF NOOIT.

De zojuist gestorven voorzitter van een ouderenkoor spreekt vanuit zijn kist een laatste wens uit. Het koor moet en zal zich vernieuwen en verjongen. Zo niet dan zullen ze als oud repertoire vergaan. Er rest het koor niets anders dan hierbij de hulp in te roepen van hun kleinkinderen, buurmeisjes en ander ‘jong spul’...

Dertig getalenteerde jongeren en vijftigplussers uit heel het land strijden in een muzikaal gevecht om de boventoon. Is er sprake van concurrentie of juist van solidariteit? Na 10 jaar Euro+ Songfestival - met getalenteerde zangers afkomstig uit heel Nederland en tal van muziekculturen - laat NU OF NOOIT zien wat investeren in talent oplevert. 

Voorprogramma

Documentairemaakster en Gouden Kalf winnares Ellen Blom volgt NU OF NOOIT op de voet in de documentaire van The Making of NU OF NOOIT. Vanaf het begin van het productieproces legt zij de repetities en interacties tussen jongeren en 50plussers vast in beeld. Tijdens het voorprogramma tonen wij een paar scènes uit deze documentaire, waarbij Ellen Blom toelichting geeft.

meer informatie

Lunch: 13.00 uur (reserveren verplicht)
Gratis voorprogramma: 14.00 uur
Aanvang voorstelling: 15.00 uur
Toegang incl. lunch: €7,50 (U-Pas, CJP, 65+: €6,00)
Toegang excl. lunch: € 5,00 (U-pas, CJP, 65+: € 3,50)
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus. Braziliëdreef 2, Utrecht
Reserveren: reserveren@stut.nl of 030 2311801

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support