De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Utrechtse team STAPsports zoekt sponsors voor deelname aan Alpe d`Huzes

Utrecht, vrijdag 22 februari 2013

Utrechtse team STAPsports zoekt sponsors voor deelname aan Alpe d`Huzes

Het Utrechtse team STAPsports gaat deelnemen Alpe d’HuZes. Geheel op eigen kracht gaan zij de berg op. Alpe d’HuZes is een wielertocht, waarbij tot wel zes keer de Alpe d’Huez beklommen wordt. Onder het motto "opgeven is geen optie" wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt. Alpe d´HuZes is niet alleen een fysieke inspanning, maar vooral ook een geld-inzamel-actie. Al het ingezamelde geld gaat naar onderzoek om van kanker een beheersbare ziekte te maken. 

Hoe mooi zou het zijn als van deze vaak dodelijke ziekte een chronische ziekte wordt gemaakt? Helaas is kanker overal. Eén op de drie Nederlanders krijgt het. De onmacht die je voelt. Er tegen vechten lijkt zinloos. Iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden. Alpe d`HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Zo inspireert en faciliteert Alpe d`HuZes anderen om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. 
Daarom is Alpe d’HuZes zo belangrijk! Team STAPsports is vereerd om een bijdrage te kunnen leveren aan dit goede doel. Het van dichtbij meemaken dat dierbaren een lijdensweg afleggen. Maar ook families die elkaar opvangen, het verdriet delen, en er samen iets van proberen te maken. Ook leden van team STAPsports hebben het meegemaakt. 
Team STAPsports zet zich met hart en ziel in voor de Alpe d’HuZes. Toch is dit team niet zomaar een team. Zes van de acht groepsleden zijn cliënt bij Altrecht. De andere twee zijn medewerkers, en fietsen mee als vrijwilliger. Een bijzondere groep die weet wat tegenslag is, hoe het is om te vechten en heeft ervaren hoe welkom zorg en positiviteit is. Al vanaf september traint team STAPsports drie keer in de week: met de mountainbike naar buiten, of binnen spinningles. Nu de winterse stormen bijna voorbij zijn, zal het team met de racefiets Utrecht gaan verkennen. Kilometers zullen er worden afgelegd. Klimtrainingen en trainingsweekenden staan op het programma. Eèn ding staat vast: de Alpe d’Huez gaat bedwongen worden in juni! 

Vind jij onderzoek naar kanker ook zo belangrijk? Wil jij dit bijzondere team steunen? Ga dan naar de actiepagina van team STAPsports en doneer: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/stapsports

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support