De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

VOF de Loods biedt nu ook trainingen aan!

Utrecht, vrijdag 13 december 2013

De Loods heeft haar expertise van psychiatrie, dagbesteding en trainingen gebundeld in nieuwe trainingen, bijvoorbeeld de training voor professionals, "Iedere dag zinvol besteed", en een interactieve training die zich richt op het belang van goede daginvulling. Je leert hoe je de best passende dagbesteding kunt vinden, hoe je clienten motiveert en wat er nodig is voor een client om de ingeslagen weg vol te houden. Maar er is meer!

Natuurlijk is "Iedere dag zinvol besteed" niet de enige training die zij aanbieden. Er is keuze uit veel meer interessante onderwerpen die op dit moment actueel zijn binnen het werkveld van de zorgprofessional. Voor meer informatie over dit aanbod kun je contact met De loods opnemen of een kop koffie te komen drinken tussen de Porsches.

Erg trots zijn zij te vertellen dat ze van start zijn gegaan met een autocursus voor vrouwen. Op dit idee kwamen zij doordat ze aan de praat raakten met de dames die bij de  “try out” waren. En de autocursus voor vrouwen blijkt een groot succes! Keywoorden zijn: leerzaam en gezellig.

Voor beide cursussen kun je je inschrijven, bij: 
info@vofdeloods.nl of telefonisch: Gerben Broekmaat 06 - 246 93 470 

De data voor de cursus: "iedere dag zinvol besteedt" zijn:
Maandag 13 januari 2014
Maandag 10 februari 2014
Tijdstip: Van 9:30-16:00 uur
Kosten: 70 euro per persoon incl. lunch 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support