De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Wat is Alpe d`HuZes?

Utrecht, dinsdag 4 juni 2013

Alpe d`HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d`Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. 
Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor onderzoek.

Maar Alpe D`Huzes is nog meer dan dat!

ALPE D`HUZES EN HAAR MISSIE
Alpe d`HuZes inspireert en faciliteert anderen om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. Hier kun je alles lezen over de missie en visie van Alpe d`HuZes.

ALPE D`HUZES EN HAAR ANTISTRIJKSTOKBELEID
Alpe d`HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid. Hiermee garandeert Alpe d`HuZes dat 100% van het sponsorgeld ook daadwerkelijk ten goede komt aan onderzoek dat bijdraagt aan haar missie: Andere inspireren en faciliteren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met kanker. Lees hier over de impact van het Alpe d`HuZes Antistrijkstokbeleid.

ALPE D`HUZES EN HAAR ONDERZOEKSFONDS
Onderzoek naar goed, gelukkig en gezond leven met kanker en implementatie van de resultaten is het hoogste doel van Alpe d`HuZes. Al het geld gaat daarom naar het eigen onderzoeksfonds van Alpe d`HuZes. Wil je weten waar het onderzoek zich de komende tijd precies op richt, klik dan hier en lees alles over de Alpe d`HuZes onderzoeksprogramma`s.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support