Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

`Week van de Verkiezingen` bij Resto VanHarte

Utrecht, donderdag 6 maart 2014

`Week van de Verkiezingen` bij Resto VanHarte

Alle Resto`s VanHarte staan begin maart in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen onder het motto: Laat je stem gelden! Het worden vrolijke avonden met een `Petje op Petje af` quiz en lokale politici die met de zaal in debat gaan. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Laat je stem gelden!

Dinsdag 11 maart besteedt Resto VanHarte Utrecht aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens deze vrolijke verkiezingsavond zijn er in het Resto leden van politieke partijen aanwezig. De avond begint met een `Petje op Petje af` quiz met vragen over de gemeenteraad. Daarna leggen politici uit waar ze voor staan en beantwoorden ze vragen uit de zaal. De avond is vooral bedoeld om mensen te motiveren naar de stembus te gaan. Het programma is samengesteld met ProDemos, de organisatie die onder meer de StemWijzer ontwikkelde.

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte
Wil je Utrechtse politici ontmoeten en je standpunten bepalen? Reserveer dan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min). Resto VanHarte Utrecht Kanaleneiland is elke dinsdag en vrijdag geopend in het 3-Generatiecentrum aan de Bernadottelaan 23. Graag vooraf reserveren. Dat kan gratis via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support