Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De JEKUNTMEER.NL Markt weer voorbij!

Utrecht, dinsdag 18 november 2014

Heb jij ontdekt wat je op het gebied van leren, werken en doen nog meer kan? Op 11 november 2014 kon je live kennismaken met het online aanbod van Jekuntmeer.nl in De Meervaart, Amsterdam. Op deze dag presenteerden ruim 70 organisaties die je ook op Jekuntmeer.nl vindt hun activiteiten. Bijna 1800 bezoekers deden inspiratie op, legden contacten en keken rond op het markt- en werkplein. Kortom: een gezellige drukke dag met het motto: JE KUNT MEER!

Vincent Bijlo opende de JEKUNTMEER.NL MARKT. Hij is vanaf zijn geboorte blind en weet als geen ander om te werken met zijn handicap. Vincent Bijlo is ook ambassadeur van Jekuntmeer.nl. Zijn devies is: Laat zien wat je wel kunt, want je bent meer dan je beperking!

Op de werkmarkt kon je kennismaken met werkgevers die actuele vacatures hadden voor mensen met een (arbeids)beperking. Dit werd in samenwerking met Werkgeversservicepunt Groot Amsterdam georganiseerd. 

RoadsVervoer regelde taxibusjes naar en van de JEKUNTMEER.NL MARKT. Wist je dat ook jij bij Roads aan de slag kunt? Kijk maar eens bij de projecten van Roads op Jekuntmeer.nl. Zij hebben namelijk een leuk  en divers aanbod voor bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of dagbesteding. 

De Lokatie stond op het marktplein met een kraam en regelde het vervoer van de goederen naar De Meervaart. Ook op jekuntmeer.nl vind je de Locatie. Houd jij ook zo van het recyclen en verkopen van spullen en kleding?  Ook bij de Locatie kun jij wellicht aan de slag. 

De Amsterdamse Participatiemarkt zit er op voor dit jaar. Maar je kunt op elk moment zoeken op de website Jekuntmeer.nl voor leuke activiteiten, dagbesteding en kennismaken met organisaties in Utrecht. En nog veel MEER!

Tot volgend jaar of tot op Jekuntmeer.nl!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support