Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Tour van Frans

Utrecht, donderdag 1 mei 2014

De Tour van Frans

Op vrijdag 30 mei a.s. staat er iets bijzonders te gebeuren: De Tour van Frans gaat op feestelijke wijze in première! Daar waar de wielrenners van de Tour de France in 2015 op hoge snelheid door de wijken fietsen, volgt Stut Theater de Utrechtse etappe in een theatrale ronde. In mei, juni en juli 2014 trekken zij door de wijken, ontmoeten de bewoners en tonen hun verhalen. De Tour van Frans gaat over bekende paden en onbekende wegen. Ontdek hoe inwoners ooit de weg naar hun wijk vonden: vanuit het zuiden, het noorden of om de hoek. Ze onderzoeken waar wegen onverwacht kruisen. Ze gaan niets uit de weg.

Zoals je van Stut gewend bent is ook De Tour van Frans een eigenzinnige voorstelling waarin bewoners uit de Utrechtse wijken worden uitgedaagd om zelf het podium te beklimmen. Ze delen hun eigen verhaal. En dit is niet altijd gemakkelijk. Er is veel lef voor nodig om op een podium je persoonlijke verhaal aan wildvreemden te tonen. Stut is expert in het uitdagen, ondersteunen en begeleiden van haar spelers en zet ze in hun kracht. Zo ontstaat een unieke theatrale ervaring die je nog lang bij zal blijven!

We nodigen je van harte uit om De Tour van Frans te bezoeken, deze speelt vanaf 30 mei tot 13 juli. We verzamelen in het Transformatorhuis bij de Tractieweg 41, en daarna nemen we je mee op pad de Utrechtse wijken in. Waar je precies heen gaat en hoe je er komt is nog geheim. En wat Frans hiermee te maken heeft... Komt kijken en laat je verrassen!

Kaarten kunnen gereserveerd worden via reserveren@stut.nl of 06 28855633,
toegang is €12,00 (CJP/65+/U-pas €8,00).
Voor meer gedetailleerde informatie over de voorstelling en de speellijst kun je hier terecht.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support