De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Doe mee aan de 10e Week van de Alfabetisering en meld uw activiteit vandaag nog aan!

Utrecht, donderdag 26 juni 2014

Van maandag 8 september tot en met zondag 14 september staat Nederland voor de tiende keer in het teken van taal. Tijdens de Week van de Alfabetisering vestigen we zoveel mogelijk aandacht op het aanpakken van laaggeletterdheid. Dit jaar is het thema: Tijd voor Taal! Doet u met ons mee?

Meld uw activiteit aan!

Vorig jaar zijn er ruim 1.000 activiteiten door het hele land georganiseerd. Van het vertonen van documentaires, het ophangen van een poster tot het voorlezen op school of in de bibliotheek. Groot of klein; het maakt niet uit! Alles is mogelijk om aandacht te vragen voor goed lezen en schrijven. Lijkt het u leuk om ook een activiteit te organiseren? Meld deze dan aan opwww.tijdvoortaal.nl/doet-u-mee. U ontvangt dan een gratis startpakket met o.a. 30 polsbandjes, posters, boomerangkaarten en ander digitaal promotiemateriaal. Daarnaast worden er onder de aanmeldingen iedere week 10 x 2 toegangskaarten voor de Efteling verloot!
 
Nationale Alfabetiseringsprijzen 
Op Wereldalfabetiseringsdag, maandag 8 september 2014, worden de Nationale Alfabetiseringsprijzen uitgereikt aan organisaties die zich in het bijzonder inzetten voor een geletterde samenleving. Wilt u ook kans maken op deze prestigieuze prijzen? Meld dan voor 5 juli uw (of een ander) project aan in de categorie Durven of Doen viawww.tijdvoortaal.nl/prijzen. Uiteraard zijn alle inzendingen van harte welkom bij de feestelijke uitreiking op 8 september!

Meer weten?

Neem voor inspiratie of advies contact op met Luke Iseger.
Hij stuurt u graag het inspiratieboekje 2014 of het kaartspel. Ook beantwoordt hij al uw vragen over de Week.
U kut hem bereiken via tijdvoortaal@lezenenschrijven.nl of telefonisch op nummer 070 762 05 65.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support