Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Heel Vleuten-De Meern bakt!

Utrecht, donderdag 22 mei 2014

Woon jij in Vleuten of De Meern en vind jij het leuk om een lekkere taart te bakken? Geef je dan op voor Heel Utrecht bakt! Kom dan op zondag 1 juni met je zelfgebakken taart naar de voorronde in de Weide Wereld! Die taart mag van alles zijn: van zoete taart tot hartige taart, van kunstige taart tot gezonde taart, etc.  Als je meedoet dan kun je bij Bakker Verkerk (Mereveldplein in De Meern), bij Bakker Akkermans (P. Ohllaan in Vleuten) of bij Soepa Koffie en taart in de boomgaard bij Boer Goes (Groenedijk 8 in De Meern) een taartdoos en poster komen ophalen! En vergeet niet om je op te geven via de website van Stadsdag Utrecht!

Op zondag 1 juni mag je tussen 12:00 en 12:30 uur je thuisgebakken taart of ander baksel komen inleveren in de Weide Wereld. Daar wordt je taart geproefd en beoordeeld door een jury. Om 13:45 uur wordt bekendgemaakt welke taart gewonnen heeft!!!
Heb jij de Beste Taart van Vleuten De Meern gebakken? Dan mag je om 16:00 uur naar het Domplein om je taart nogmaals te laten proeven. Wie weet wordt jouw taart uitgeroepen tot de Utrechtse StadsdagTaart van 2014 en win je een taartenbakworkshop voor 4 personen? 

Maar kom ook naar de Weide Wereld voor een gezellige middag met een buurtterras, disco en activiteiten tussen 12 en 15 uur.

Voor meer informatie kun je kijken op de website www.soepa.nl/heel-utrecht-bakt/ of mailen naar weidewereldweide@gmail.com of bellen naar 06-44946401 (Mirjam Kuster).

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support