De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

In Between Café op 9 december

Utrecht, woensdag 3 december 2014

Op 9 december is de laatste In Between Café van 2014. Het In Between Café is een toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen in Leidsche Rijn die tussen twee banen of opdrachten zit. Voor werkzoekenden en zelfstandigen, jong en oud, net thuis of herintredend. Dit keer met verrassende workshops. 

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 – 10.15 uur    Inleiding
10.10 – 10:40 uur    eerste ronde workshops; keuze uit één
10:40 – 11:20 uur    tweede ronde workshops; weer eentje kiezen

Workshop “Meer effect uit een spannend gesprek?”
Heb je binnenkort een spannende sollicitatie of acquisitiegesprek? Dan kun je deelnemen aan deze workshop. Gerrit en Adriaan nemen je mee in een spannend gesprek. Zij laten je ervaren dat je door je aandacht in het nu te brengen effectiever in het gesprek kunt worden. We gaan, onder andere, in op gelijkwaardigheid, leiding nemen, focus en grenzen stellen. Tevens behandelen we wat uitgangspunten voor sollicitatie-/ acquisitiegesprekken.
•    De gastheren zijn: Gerrit van Brenk van `Zijn in je lijf` (www.zijninjelijf.nl) en Adriaan Kodde van Natuurlijk Verbinden (www.natuurlijk-verbinden.nl)

Onderscheid jezelf met een sucessvolle website!
Of je nu werkzoekend bent of zzp’er met behulp van een website kan jij jezelf of je bedrijf onderscheiden. Maar hoe pak je dit aan? Sandra neemt je mee door dit proces en geeft je ook nog 3 geheimen van een succesvolle website.
•    Sandra van der Heijden – AdviesMies (www.adviesmies.nl)

Advies van HR professionals
Deel je sollicitatie ervaringen en wissel tips uit met andere werkzoekenden onder begeleiding van De Afdeling Personeelszaken - zij verzorgen personeelszaken, waaronder werving en selectie voor veel werkgevers.  Rianne Kruizenga of Renate Popken geven vanuit de werkgevers kant feedback op jouw cv, brief en presentatie en beantwoorden je vragen.
•    Gastvrouwen Rianne Kruizenga en Renate Popken – www.deafdelingpersoneelszaken.nl

Locatie
In Between Café vindt plaats in de Parkzaal van Parkrestaurant Anafora in het Maximapark.
Het adres is: Uilenboslaan 1, 3451 GB, Vleuten.

Toegang tot de workshops van het “In Between Café” is gratis, je hoeft alleen maar je eigen consumptie te betalen. Wel staat er een varkentje klaar voor een vrijwillige bijdrage aan de onkosten, die de organisatie maakt.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support