De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

In de NAH-gespreksgroep hoef je niet flink te zijn

Utrecht, dinsdag 11 maart 2014

In de NAH-gespreksgroep hoef je niet flink te zijn

Flink zijn, dat is wat alle mantelzorgers proberen. Maar als je naaste niet-aangeboren hersenletsel  (NAH) heeft, valt dat niet mee. Het kan dan enorm helpen om ervaringen te kunnen delen met lotgenoten. MEE Utrecht, Gooi & Vechtstreek en U Centraal starten op donderdag 20 maart 2014 een gespreksgroep voor mantelzorgers van mensen met NAH.

De groep komt zeven keer bijeen, op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur, bij U Centraal aan het Pieterskerkhof 16 in Utrecht.
Deelname is gratis.

In de bijeenkomsten komen thema’s aan de orde als: de werking van de hersenen, omgaan met een ‘ander’ mens, dilemma’s in de omgang, verlies verwerken en hulp vragen.  

Petra de Paauw deed mee aan een eerdere serie van deze gespreksgroep en is blij dat ze daarvoor tijd heeft vrijgemaakt. “In de gespreksgroep hoef je niet flink te zijn. Het is een stukje zorg voor jezelf. Je mag daar toegeven dat je het helemaal zat bent. Daar kreeg ik energie om het leven weer op te pakken. Het gaf me kracht, juist doordat ik even mocht huilen, even mocht aangeven dat het zwaar was om bijvoorbeeld afscheid te nemen van hoe het was. In een groep waarin anderen dat ook voelden, waarin ik niet alleen was.” 

Meer weten en aanmelden

Voor vragen en aanmeldingen kunt u contact opnemen met MEE,
tel. 0900 633 63 63, 
email: info@mee-ugv.nl.  
Aanmelden is noodzakelijk. De cursusleiders nemen van tevoren contact met u op.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support