Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Kom Erbij Festival

Utrecht, maandag 10 november 2014

Wilt u mensen ontmoeten, genieten van muziek, eten of andere mooie ervaringen opdoen? Kom er ook bij op dinsdag 25 november vanaf 10.00 uur in Theater Stefanus in Overvecht. Op het festival kun je genieten van muziek en lekker eten, je kunt workshops doen en vrijkaarten winnen. Een dag om ongedwongen buurtgenoten te ontmoeten en de stad te verkennen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop Stevig over op Straat of De Kunst van het Klagen? De dag begint om 10.30 uur met een extra bijzonder Appeltaartconcert met klassieke muziek. Musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest spelen prachtige muziek van Antonin Dvorak en Frits Kreisler. Vanaf 12.30 is er een smakelijke lunch en vanaf 13.30 beginnen de workshops en andere leuke activiteiten. Vanaf 15.00 is er een borrel.

Het Appeltaartconcert is toegankelijk zonder aanmelding vooraf. Voor de rest van het programma is aanmelden gewenst. Dat kan op: aanmelden@komerbijfestivalutrecht.nl Deelname aan het festival is gratis, behalve de lunch die 3 euro kost. Het festival is bedoeld voor alle Utrechters van 40 jaar en ouder. En vol is vol!

Kijk voor meer informatie op www.komerbijfestivalutrecht.nl 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support