De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Maatschappelijk betrokken Utrecht matcht op de Beursvloer

Utrecht, dinsdag 29 april 2014

Hét netwerkevenement van het jaar staat voor de deur, woensdag 21 mei is de Beursvloer Utrecht. Utrechtse bedrijven, ZZP`ers, overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisatie ontmoeten elkaar, om op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen iets voor elkaar of de lokale samenleving te betekenen. Het gaat niet om het aanspreken van financiële middelen, maar juist om matches tussen elkaars mogelijkheden: kennis, middelen, materialen, mensen, etc. Met als resultaat: winst voor iedereen.

Organisator de Vrijwilligerscentrale Utrecht ontving al meer dan honderd aanmeldingen: variërend van het aanbod van een workshop social media, tot vraag naar meubilair en computers voor een nieuw project. Een greep uit binnen gekomen vraag en aanbod staat op www.beursvloer-utrecht.nl/vraag-en-aanbod.  

Oproep: Heb jij, je bedrijf of je organisatie ook een vraag en/of aanbod?  Match mee en meld je vandaag nog aan voor de Beursvloer Utrecht via www.beursvloer-utrecht.nl! 

Voor deze negende editie is de Vrijwilligerscentrale een nieuwe samenwerking aangegaan, de Beursvloer is dit jaar te gast bij de Regio Business Dagen. ‘We zijn erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking’, vertelt Melissa Romani van de Vrijwilligerscentrale, ’Zo bieden we nóg een extra gelegenheid voor alle bezoekers en deelnemers om nieuwe contacten op te doen en hun netwerk te verbreden!’  

Dagvoorzitter tijdens deze bruisende middag is ‘U in de Wijk’-presentator en sociaal ondernemer Gabriel Erlach.

Datum:   woensdagmiddag  21 mei 2014
Tijd:        van 15.00 tot 18.00 uur
Locatie:  
de Jaarbeurs Utrecht, Hal 3. Adres: Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht. 

Meer informatie, aanmelden en spelregels:
www.beursvloer-utrecht.nl. 

Voor meer informatie
: Melissa Romani of Shahida Hussainali, Vrijwilligerscentrale Utrecht:  030–231 22 89 of beursvloer@vwcutrecht.nl.

Foto: Luudiek

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support