Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuwe Plusgids is uit!

Utrecht, dinsdag 29 april 2014

Welke voorzieningen zijn er in Utrecht voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? Waar kan ik terecht als ik op latere leeftijd wil sporten? Hoe is het welzijnswerk in onze stad geregeld? Het antwoord op deze en andere vragen staat in de Plusgids Utrecht. Deze week kwam de nieuwe, geactualiseerde gids uit.

De Plusgids Utrecht 2014 biedt een overzicht van alle activiteiten en voorzieningen voor ouderen, chronisch zieken, gehandicapten en mantelzorgers in de gemeente Utrecht. U Centraal maakt de gids jaarlijks in opdracht van de gemeente Utrecht. Het voorwoord wordt dit jaar -hoe kan het ook anders- verzorgd door onze nieuwe burgemeester Jan van Zanen.
Hij schrijft onder meer: ‘Voor u ligt de eerste stap. Dat klinkt eigenaardig, maar de Plusgids Utrecht heeft wel degelijk deze functie. U komt er via deze gids namelijk achter waar u hulp kunt vinden als u het zelf niet meer redt…’ De informatie uit de Plusgids Utrecht  is ook via internet te raadplegen op www.ugids.nl. Op deze digitale en uitgebreidere versie van de papieren Plusgids Utrecht kunnen mensen terecht voor informatie, adressen en praktische handreikingen op het gebied van wonen, welzijn en zorg in de gemeente Utrecht.

De site is nog in ontwikkeling.  Utrechters kunnen de papieren Plusgids Utrecht 2014 gratis afhalen in hun eigen buurt, bij het buurt- of wijkteam, in de bibliotheek of in een nabijgelegen (woon)zorgcentrum.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support