Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuwjaarsduik, culturele zondag

Utrecht, vrijdag 3 januari 2014

De Nieuwjaarsduik is traditiegetrouw het genoeglijke begin van een nieuw cultureel kalenderjaar, met previews van dat wat komen gaat, in warme zalen gepresenteerd. In deze editie van de Nieuwjaarsduik staat Utrecht als muziekstad centraal, waarmee vooruit wordt gekeken naar de grote opening van TivoliVredenburg op 21 juni 2014. Speciaal voor de Nieuwjaarsduik organiseert TivoliVredenburg de eerste publieks-rondleidingen door dit indrukwekkende gebouw. Natuurlijk met muziek. Erbij zijn?

Nog meer primeurs: het allerkleinste muziekpodium Paviljoen pOp wordt tijdens de Nieuwjaarsduik officieel geopend, de Schatkamer onder het Domplein onthult een nieuwe naam, en nieuw artistiek leider Thibaud Delpeut presenteert zijn inspirerende plannen voor De Utrechtse Spelen.

Tijdens de Nieuwjaarsduik wordt de loper uitgelegd voor alle muzikale talenten in de stad. Van bigband tot Harpfestival,van filmmuziek tot het lustrumconcert van het Rosa Ensemble samen met Eefje de Visser. En in Ekko de muziek van morgen, mede door het publiek bepaald. 

Begin de Culturele Zondag goed met een brunch in de Winkel van Sinkel of duik met prof. dr. Lucas Lourens (i.s.m. Universiteit Utrecht) mee de diepzee in tijdens het Culturele Zondagen College. Op bijna 50 locaties in de stad zijn verschillende activiteiten en previews. Bezoekers kunnen een duik nemen in het uitgebreide culturele aanbod en via `Mijn CZ` zelf een route samenstellen.

Voor meer informatie en het programma:
http://www.culturelezondagen.nl/zondag/2014/nieuwjaarsduik

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support