Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Podium paraplu live

Utrecht, donderdag 20 maart 2014

Het muzikale Podium Paraplu Live opent vanaf 2014 vaker haar deuren om muzikaal talent naar u toe te brengen. Het Podium Paraplu vind plaats in het voormalig schoolgebouw aan de van Bijnkershoeklaan 10, waar nu Boogh Utrecht Centrum gevestigd is. Het Podium Paraplu is vol aandacht en met een luisterend oor! Donderdag 3 april gaan we u verrassen met 3 fantastische artiesten. U komt toch ook?

Artiesten

Sured
Sured is een Nederlandse singer-songwriter die werkt aan zijn carrière in de muziekwereld. Hij schrijft zijn eigen muziek en treedt geregeld op. Er gaat geen dag voorbij zonder muziek en daar laat Sured anderen graag van meegenieten. Check www.SuredMusic.nl voor meer info en Sured`s muziek!

Damon
Damon is de artiestennaam van piano entertainer en singer/songwriter Peter Zwerver, die de afgelopen 5 jaar over de wereld heeft gezworven. Hij heeft in verschillende bars en podia gespeeld in Nederland(Crazy Piano`s, Paradiso, Panama), Noorwegen, Zweden, Duitsland, Zwitserland, Caribische eilanden en New York. Hij heeft zijn liedjes onderweg geschreven en uiteindelijk in Nederland in eigen beheer opgenomen. Met zijn album No man`s land heeft Damon zich op de kaart gezet. www.damon-music.net

Kingtonic
Kingtonic speelt akoestische, zomerse feelgood-pop. Kingtonic verbaast zich over de rariteiten van het dagelijkse leven. Waarom wil iemand toch zo graag voor paal staan op tv? Waarom doen mensen recordpogingen? Waar komen dwangneuroses toch vandaan? Over deze en nog veel meer onderwerpen speelt Kingtonic Engels- en Nederlandstalige popsongs.  Kingtonic heeft 2 cd`s uitgebracht. Sodalicious (2005) en Cruisin` For a Thrill (2009). http://www.youtube.com/kingtonicmusic
Kingtonic Website: www.kingtonic.com

Kortom, waarom thuis zitten? Je moet bij het Podium Paraplu Live zijn!!!

Wat is Podium Paraplu Live?

Het Podium Paraplu Live (PPL) is een muzikaal platform voor (jong) aanstormend talent. We zijn gestart op 7 april 2011 en sindsdien mogen we ons verheugen in een langzame doch groeiende belangstelling.
Het PPL is een uitgaansgelegenheid voor iedereen die van muziek houdt. Het PPL biedt tevens een kans voor (jonge) musici om ervaring op te doen met optredens. Hier tref je altijd een luisterend oor, een publiek dat iedere muzikant een kans geeft om zijn muziek te laten horen.
Over het algemeen worden er 3 acts per avond gepland van ongeveer 30 tot 45 minuten elk. De artiesten krijgen dan een tegemoetkoming van € 20,-  Daarnaast wordt de opbrengst aan entree van die avond eveneens verdeeld onder de artiesten.

Informatie

Zaal open van 19:30 tot 23:30 uur
Muziek start om 20:00 uur en eindigt rondom 22:45 uur

Iedereen is welkom
Entree bedraagt € 3 per persoon

U vindt Podium Paraplu live in de Utrechtse wijk Transwijk.
Adres: Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht

meer info: PodiumParapluLive

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support