Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Presenteer uw initiatief op Podium West

Utrecht, dinsdag 11 maart 2014

De wijk West is een wijk met veel actieve en initiatiefrijke bewoners. Sommige initiatieven lopen al jaren en zijn breed bekend, anderen bewoners zijn nog maar kort bezig en sommige initiatieven zijn alleen in de eigen buurt bekend.
Podium West is een bijeenkomst waar alle bestaande bewonersinitiatieven een podium krijgen. Alle actieve bewoners krijgen de kans om zich te presenteren aan de andere bewoners van de West. Om te vertellen wat ze doen, maar ook welke steun zij zouden kunnen gebruiken of kunnen bieden aan anderen. Ter inspiratie en om te laten inspireren.

Daarom wordt er op donderdag 27 maart een initiatievenmarkt georganiseerd onder de naam Podium West. Dat wordt het ook: een markt en een podium. Alle bezoekers van het Podium West krijgen de gelegenheid om zich te presenteren. Alleen langs de verschillende "stands" gaan om u te laten informeren kan natuurlijk ook. Niets is verplicht.

Wilt u uw initiatief presenteren en heeft u hulp nodig? Is uw initiatief een voorbeeld voor anderen? Pak dan uw kans om donderdag 27 maart "op het podium" te komen. Dat kan op verschillende manieren:
- Door een poster te maken van uw eigen initiatief, bewonerscomité, werkgroep.
- Ook kunt u zich laten interviewen op het centrale podium.
- Als u zelf al een filmpje, powerpoint presentatie, prezi presentatie of iets dergelijks heeft, kan dat vertoond worden. page2image5680

Programma

We starten om 19.00 uur met de Markt van Vraag en Aanbod.
Bij de ingang kunt u een poster maken over uw initiatief. Vervolgens kan iedereen een plekje zoeken in de zaal om zijn/haar poster op te hangen of neer te leggen. Een eigen poster of folder meenemen kan natuurlijk ook. U kunt anderen informeren. En natuurlijk ook bij anderen langsgaan.

Tussen 20.00 en 21.00 uur zijn de centrale presentaties op het podium aan de hand van interviews door Gert-Jan Jansen (Zolo én wijkbewoner), waarna de Markt van Vraag en Aanbod weer doorgaat (tot 22.00 uur). 

Voor deze bijeenkomst nodigt wijkbureau West alle bekende bewonersrelaties uit, maar ook de nieuw gekozen leden van de gemeenteraad en een aantal bij de wijk betrokken ambtenaren. Zij zijn herkenbaar door een gekleurde sticker en spreken graag verder met u. Zij vertellen u graag wat de gemeente voor u kan doen.

Aanmelden

Wilt u uw initiatief/activiteit aanmelden, dan verzoeken wij u dat vooraf te laten weten via west@utrecht.nl met vermelding van uw naam en uw initiatief. Wij verzoeken u te vermelden of u zich op de markt en/of op het podium wilt presenteren. Uw aanmelding stellen wij erg op prijs. Zo weten we waarmee we rekening kunnen houden qua planning en faciliteiten. Wilt u gewoon langs komen en bent u benieuwd wat er allemaal speelt in West? Dan hoeft u zich niet op te geven en bent u van harte welkom vanaf 19.00 uur.

meer informatie: www.utrecht.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support