Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Reserveer jij dinsdag 11 november ook?

Utrecht, dinsdag 4 november 2014

“Je kunt meer” is dit jaar de slogan waarmee we aanbieders en bezoekers van harte uitnodigen voor de 9e editie van de Amsterdamse Participatiemarkt. Op dinsdag 11 november staat de Meervaart weer helemaal in het teken van leren, werken en doen. Ook jij kunt meer! En iedereen uit Utrecht en omstreken is ook welkom!

Iedereen die door omstandigheden op dit moment niet werkt, niet naar school gaat, maar graag weer aan de slag wil, is van harte welkom. Ontdek welke activiteit bij je past, laat je informeren, meld je aan voor leuke activiteiten, ontvang tips voor een verzorgd CV (en maak het ter plekke) en maak kennis met werkgevers. Het kan allemaal! 

Ook voor verwijzers, standhouders, sociale firma’s en bedrijven is de markt een uitgelezen kans om kennis te maken met het enorme activiteitenaanbod en de mensen erachter. Opening: op de kruk bij Vincent Bijlo. Cabaretier Vincent Bijlo opent om 10.00 uur de Jekuntmeer.nl markt en gaat in gesprek met mensen die allemaal werken aan een “inclusieve arbeidsmarkt”. 

Zo worden de wethouders Arjan Vliegenthart en Eric van der Burg uitgenodigd op de kruk bij Vincent Bijlo. Maar hij stelt ook vragen aan ondernemers, werkgevers, sociaal ondernemers en deskundigen. De vragen gaan over wat we moeten doen, waar de kansen liggen en vooral waar de mensen op de kruk een verschil zien of kunnen maken.

Vincent Bijlo is cabaretier, columnist, muzikant en schrijver. O ja, en blind. En heeft een mening over de participatiewet. Lees hier verder over Vincent Bijlo.  InformatiemarktTussen 10.00 uur en 16.00 uur kun je inspiratie opdoen op de informatiemarkt leren | werken | doen. Veel organisaties die je ook vindt op www.jekuntmeer.nl presenteren hier hun activiteiten en projecten. Ben jij op zoek naar leuke activiteiten voor in je vrije tijd, wil je graag aan de slag bij een sociale firma, een opleiding volgen of een betaalde baan? Dan is dit de uitgelezen kans om live kennis te maken met het uitgebreide aanbod wat Amsterdam rijk is.  WerkmarktBen je op zoek naar werk? Kijk dan boven in de Blauwe Zaal. Hier staan werkgevers met vacatures voor mensen met een (arbeids)beperking. Heb je nog geen CV of is die aan een opfrisbeurt toe? Samen met een van de CV dokters kun je aan de slag om je CV te updaten. 

Twee heren van The Red Line Project gaan tussen 11.00 en 15.00 uur met je in gesprek over jouw krachten, talenten en wensen. Dat doen zij ook met standhouders. Van al deze gedachten maken zij de rode draad. Vraag en aanbod worden met elkaar verbonden, het gaat om de menselijke maat. Nieuwsgierig? Kom kijken.

Wil je meer informatie of eens rondkijken wat er nog meer te doen is op 11 november in de Meervaart? Ga dan naar de website van de Jekuntmeer.nl markt.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support