Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Resto van Harte viert haar 5e verjaardagsfeest

Utrecht, donderdag 1 mei 2014

Mei is feestmaand bij Resto VanHarte Utrecht. Met als hoogtepunt ons 5e verjaardagsfeest op 16 mei. Vier je mee?
Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar rondom de tafel. Een lekker diner, een bijzonder programma... Dat levert bijzondere en vaak ontroerende ontmoetingen op. Bij Resto VanHarte ervaar je dat je van betekenis bent, of je nu gast bent, medewerker, vrijwilliger... 
En dat doen ze dus inmiddels al 5 jaar in Kanaleneiland.

In 2009 is er iets bijzonders gebeurd in Kanaleneiland. In 2008 eigenlijk al. Buurtbewoners, (wijk)organisaties, studenten, gemeente en bedrijven sloegen de handen ineen en namen het initiatief voor Resto VanHarte in Utrecht. Dat had nogal wat voeten in de aarde, maar niet voor niets: in februari 2009 ging Resto VanHarte in Utrecht van start!

Nu 5 jaar geleden, dus zij hebben iets te vieren! En dat doen ze graag met mensen die voor hun van betekenis zijn en zijn geweest. En andersom, mensen voor wie zij betekenis hebben of hebben gehad.
Heel graag willen zij u uitnodigen om hun te vergezellen op een bijzondere namiddag/avond.

Op 16 mei beginnen ze met een drankje en inloop vanaf 17.00 uur. Happy Drinks van Pierre Wind verrast u met bijzondere drankjes om in de stemming te komen. Om 18.00 start het programma met medewerking van onder andere Wendy Smit, het Poëziecircus, de Fanfare van het Vuur met kinderen uit de wijk, Popkoor Zuilen, Pjb KANS, August & Frenzel.
Tussendoor -het is per slot van rekening Resto VanHarte- serveren ze het diner in de vorm van bits&bites van de lekkerste gerechten uit de keuken van de afgelopen jaren.

Rond 20.00 uur is het programma afgelopen (beetje uitloop kan natuurlijk) en is er gelegenheid om met een kopje koffie nog even na- en bij te praten met nieuwe en oude bekenden.

U gaat toch ook?
graag wel even aanmelden

Praktische gegevens:
Het feest vindt plaats bij Resto VanHarte Utrecht Kanaleneiland
Driegeneratiecentrum
Bernadottelaan 23
3527GN Utrecht
Reserveren kan op www.restovanharte.nl met de button ‘reserveer online’. Telefonisch kan ook op 0900-9003030 (werkdagen van 9 tot 12.30 uur, 50ct/min)

Maandprogramma Mei: Verjaardagsmaand

9 mei: Moederdag! Kinderresto in samenwerking  met de Pandaschool 
13 mei: themadiner:  Vrijwilligerswerk 
16 mei: Resto is jarig! Vandaag vieren we het eerste lustrum van Resto VanHarte Utrecht. Speciaal feestprogramma. Inloop/ontvangst vanaf 17.00 uur, aanvang programma 18.00 uur. met medewerking van oa Wendy Smit en Nico van Asdonck, Fanfare van het Vuur, August &Frensel, Happy Drinks, Pjb KANS, Poeziecircus en meer... Bits & Bites van het lekkerste uit de VanHarte-keuken van de afgelopen jaren worden tijdens het programma geserveerd. 20.00 einde programma en gelegenheid om na- en bij te praten met een kopje koffie. Maar het kan een beetje uitlopen natuurlijk...
20 mei: Maatjes voor het voetlicht. Nieuw project van Humanitas: de OPmaatjes wordt gepresenteerd door Belle van der Linden
23 mei: Resto On Tour in Houtzaagmolen De Ster. Latijns Amerikaans diner, live muziek en Openluchtcinema op het erf van Houtzaagmolen De Ster, Molenerf 3 in Lombok. Ontvangst vanaf 18.00 uur, diner 18.30-21.00 uur. 21-22 uur live muziek en als het donker wordt op het erf... gaat de film beginnen. Film eindigt rond 0.00 uur. Neem iets warms mee voor als het fris wordt op het erf! Ook een klapstoeltje kan handig zijn om lekker te zitten.
25 mei: Theater Dichtbij met Speeltuin 18+. Locatie:
Zimihc Theater Stefanus, Braziliedreef 2 in Overvecht.
Het jonge en bijzondere HKU-talent Linde Baaijens krijgt deze maand de gelegenheid om tijdens Theater Dichtbij haar afstudeervoorstelling Speeltuin 18+ te spelen. Vier rappende jongens met verschillende culturele achtergronden betreden het toneel en worden uitgedaagd een intieme kant van zichzelf te laten zien. Hoe denken deze jongens over seks en liefde? Over vrouwen en relaties? Over harde feiten en zachte randjes? 13.00 uur lunch, 14.00 voorprogramma `spoken word` en 15.00 uur start theatervoorstelling.
27 mei: Rendez-vousss! Koningsmaaltijd vol creatieve, laagdrempelige, culturele intermezzo`s waarin ontmoeting en inspiratie centraal staan. Ook een prima avond om alleen te komen! Organisatie is in handen van Josje Tummers.
30 mei: DJ Erik draait plaatjes en onderzoekt uw muziekkennis. Prijsje voor de winnaar!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support