De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Sfeerproeven bij de Volksuniversiteit!

Utrecht, dinsdag 7 januari 2014

Sfeerproeven bij de Volksuniversiteit!

Komt u ook sfeerproeven tijdens de Open Dag van de Volksuniversiteit Utrecht? Op zaterdag 11 januari staan de docenten voor u klaar om informatie te geven over de inhoud, opzet en doelen van de diverse cursussen die worden aangeboden.

Ook kunt u dan ingeschaald worden voor de taalcursussen.
De taaldocenten kunnen u inschalen op het juiste niveau door het voeren van een gesprek of u kunt een toets maken. Op alle niveaus hoger dan niveau 1 is instromen uitsluitend mogelijk na overleg met een docent tijdens de Open Dag.

TalenVolksuniversiteit Utrecht biedt al sinds de jaren ‘30 diverse taalcursussen aan. Werden er in de begin jaren voornamelijk taalcursussen zoals Nederlands, Engels, Frans en Duits gegeven, nu kun je bij Volksuniversiteit Utrecht ook terecht voor talen zoals Arabisch, Zweeds, Portugees en Indonesisch.

Of je nou begint met een taal of ver gevorderd bent, in een rustig tempo wilt leren of een intensieve cursus nodig hebt, wij bieden je een ruime selectie van talen aan op verschillende niveaus en intensiteiten. Ook voor opfriscursussen en conversatiegroepen zit je bij Volksuniversiteit Utrecht goed.
Als je een taalcursus volgt bij Volksuniversiteit Utrecht, dan krijg je aan het eind van de cursus een advies over het vervolgniveau.

Niveau bepaling van de taalcursussen
Met uitzondering van niveau 1 is instromen uitsluitend mogelijk na overleg met een docent tijdens een van de spreekuren. De docent bepaalt samen met jou welk niveau het beste bij je past door het voeren van een gesprek en/of het maken van een toets. Alle spreekuren en intakegesprekken zijn gratis en worden gehouden op de Nieuwegracht 41 te Utrecht.

Overzicht aanwezige docenten tijdens de Open Dag
.

Europees referentiekader voor de niveaus
Achter de taalcursus staat tussen haakjes hoe het niveau zich verhoudt tot de Europese inschaling 
van de taalniveaus, die lopen van A1 t/m C2. Voor meer informatie zie: www.europeestaalportfolio.nl

Waar en wanneer

Adres: Nieuwegracht 41 te Utrecht
Datum: zaterdag 11 januari 2014
Tijdstip: van 12:00 tot 16:00 uur

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support