Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Sporters en sponsoren gezocht voor Resto VanHarte Utrecht

Utrecht, maandag 29 september 2014

Op zondag 19 oktober 2014 is de Maliebaanloop in Utrecht weer. Resto VanHarte Utrecht is dit jaar één van de goede doelen en is daarom op zoek naar sporters en sponsoren die mee willen helpen om Resto VanHarte nog beter op de kaart te krijgen in Utrecht.

Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen. Resto VanHarte Utrecht bestaat al meer dan vijf jaar en is inmiddels een begrip in Utrecht en omstreken. Je kunt er nieuwe contacten leggen en  mensen voelen zich weer betrokken bij de maatschappij. 

Inschrijving om te lopen of om een loper te sponsoren kan via www.restovanharte.nl (bij nieuws: Maliebaanlopers voor Resto VanHarte) of Facebook Resto VanHarte Utrecht. 

Wil je kennismaken met Resto VanHarte Utrecht? Kom dan gezellig mee-eten. Bij Resto VanHarte is iedereen van harte welkom! Resto VanHarte Utrecht Kanaleneiland is elke dinsdag en vrijdag geopend in het 3-Generatiecentrum aan de Bernadottelaan 23.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support