Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

TIP TOP Taal gaat van start

Utrecht, vrijdag 3 januari 2014

TIP TOP Taal gaat van start. In Utrecht zijn verschillende organisaties die taallessen aanbieden. Maar hoe weet je als cursist nu waar je moet zijn? En welke les het beste bij je past? Om deze, en andere vragen te kunnen beantwoorden, hebben de Utrechtse taalaanbieders hun krachten gebundeld in het project TIP TOP Taal.

In 2014 worden er in alle Utrechtse bibliotheken Taal Informatiepunten (TIP) geopend, voor mensen die op zoek zijn naar een voor hen geschikt taalaanbod. Bij ieder TIP werkt een zogenaamde Wegwijzer. Dit is een geschoolde vrijwilliger die samen met de bibliotheekmedewerker alle vragen van cursisten helpt beantwoorden. De eerste enthousiaste Wegwijzers staan klaar om getraind te worden en zullen in januari hun spreekuren starten!

Voor taalvrijwilligers opent het Taalondersteuningspunt (TOP) in de Centrale Bibliotheek. Vrijwilligers kunnen hier terecht met vragen over o.a. lesmaterialen, trainingen en toetsen.
Taalconsulente Marielle van Rooij houdt op donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 haar spreekuur. Neem voor het maken van een afspraak contact op via marielle@taaldoetmeer.nl.

Ook jekuntmeer.nl doet mee aan dit project. Op jekuntmeer.nl staat het volledige taalaanbod van de deelnemende aanbieders. Klik hier om direct naar het aanbod te gaan.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support