De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Banencampagne `Alleen talent telt!`

Utrecht, donderdag 1 oktober 2015

`Alleen talent telt!` werft in de campagneweek van 28 september tot 3 oktober banen voor mensen met een arbeidsbeperking in de regio Utrecht-Midden. UW doet mee. Tijdens de campagneweek worden werkgevers geattendeerd op de vele talenten van mensen met een beperking.

Werkgevers en overheid in de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht moeten voor 1 januari 2017 1.145 extra banen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit is het gevolg van de afspraken die werkgevers, werknemers en kabinet hebben gemaakt in het sociaal akkoord. De Utrechtse Werktafel is verantwoordelijk voor de invulling van deze banenafspraak in de regio Utrecht-Midden.

De mensen om wie het gaat beschikken over talenten die voor werkgevers van grote waarde kunnen zijn. Daarbij kent de Participatiewet diverse regelingen om werkgevers te compenseren voor eventueel verlies aan arbeidsproductiviteit. In een aantal factsheets worden het doel van Alleen talent telt! en een aantal regelingen voor werkgevers toegelicht.

Onbeperkt aan de Slag: trefpunt voor werkzoekenden en werkgevers
Werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers in de regio Utrecht-Midden kunnen elkaar rechtstreeks vinden op de website Onbeperkt aan de Slag.Lees ook het factsheet over Onbeperkt aan de slag.

Meer weten?
Wil je meer weten naar aanleiding van de verstrekte informatie of de campagne, dan kun je contact opnemen met Alleen talent telt! via 085-0445400 of info@alleentalenttelt.nl . Kijk ook op www.alleentalenttelt.nl.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@uw.nl, wij nemen dan snel contact met je op.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support