De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Bijzondere voor- stelling Stut Theater

Utrecht, dinsdag 13 oktober 2015

Stut Theater organiseert op zondag 25 oktober matineeprogramma Theater Dichtbij in ZIMIHC theater Stefanus. Deze maand heten we een heel bijzondere dame welkom: de 81-jarige (!) cabaretière Jacquelien de Savornin Lohman.

Zij speelt haar muzikale voorstelling Liedvermaak! Met twee plankjes over de Styx of langs de Jacobsladder omhoog, het levenseinde lijkt voor cabaretière Jacquelien de Savornin Lohman alleen maar speelser te worden. Vol humor én nostalgie zet zij haar eigen leven op de planken.

Haar liedjes getuigen van haar lotgevallen als hoogbegaafde freule: van een kind uit het Jappenkamp in voormalig Nederlands-Indië tot hoogleraar en senator. Hoe serieus moet je het leven nemen als je tachtig wordt? Jacquelien verliest vooral geen tijd. Ze geeft het ons om de oren: wees niet bang om te vallen of op je gezicht te gaan, laat maar gebeuren. “Ik wil lekker kinds zijn!” roept ze ons toe. Veel aantrekkelijker dan Alzheimer klinkt dat. Ze treedt op samen met haar vaste componist en begeleider Bam Commijs.

Elke laatste zondag van de maand organiseert Stut Theater het matineeprogramma Theater Dichtbij, bestaande uit een lunch, voorprogramma en voorstelling. Vaak is dit een voorstelling van Stut zelf, maar bij gelegenheid zij er ook voorstellingen van andere theatergezelschappen te zien. De lunch wordt geserveerd door Resto VanHarte. Bij het voorprogramma wordt dieper ingegaan op de thematiek van de voorstelling. 

PRAKTISCHE INFORMATIE: 
Zondag 25 oktober 2015
13.00 uur - lunch door Resto VanHarte (reserveren verplicht)
14.00 uur - gratis voorprogramma
15.00 uur - aanvang voorstelling 

Toegang incl. lunch:  €7,50 (U-Pas, CJP, 65+ €6,00)Toegang excl. lunch:  €5,00 (U-pas, CJP, 65+ €3,50)

RESERVEREN               
reserveren@stut.nl / 030 2311801 / www.stut.nl
Locatie:  ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 Utrecht

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support