De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Diner en theater voor mantelzorgers

Utrecht, woensdag 28 oktober 2015

Het hele jaar staan mantelzorgers klaar voor een zieke naaste. Elk jaar op de Dag van de Mantelzorg staan zij in heel Nederland in het zonnetje. Zo ook in Utrecht. Steunpunt Mantelzorg Utrecht nodigt Utrechtse mantelzorgers uit voor een theatervoorstelling en diner, op zondagmiddag 8 november, vanaf 16.00 uur in het Vechthuis aan de Jagerskade in Utrecht.

Deelname is gratis, aanmelden verplicht. Belangstellenden kunnen zich nog tot 1 november aanmelden via www.u-centraal.nl/dvdm of telefonisch bij Steunpunt Mantelzorg Utrecht: 030-236 17 40.

In de gemeente Utrecht wonen naar schatting minstens 25.000 mantelzorgers. Zij zorgen meer dan acht uur per week of langer dan drie maanden voor een zieke naaste. Mantelzorg is vaak intensief. Bovendien is het lastig om grenzen te stellen, omdat de zorg uit liefde wordt gegeven en mensen er niet bewust voor hebben gekozen. Even bijtanken is belangrijk, zo geven veel mantelzorgers aan. De Dag van de Mantelzorg is zo’n dag om bij te tanken en de waardering voor de mantelzorg te ervaren.

Over Steunpunt Mantelzorg Utrecht
Steunpunt Mantelzorg Utrecht biedt mantelzorgers informatie, advies, gespreksgroepen, cursussen en waarderingsdagen. Zodat mantelzorgers hun taak goed kunnen vervullen zonder dat ze daar zelf aan onderdoor gaan. Meer informatie: www.u-centraal.nl/mantelzorg.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support