De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

gratis spreekuur voor ondernemers

Utrecht, dinsdag 17 november 2015

Een tijdje wat minder opdrachten, een lager inkomen dan verwacht en de moeite om daarvan rond te komen. Helaas is een grote groep ondernemers er tegenwoordig bekend mee. Zelfstandigen die om wat voor reden dan ook moeite hebben met het financieel gezond houden van hun onderneming kunnen nu gratis en zonder afspraak op spreekuur komen bij OverRood.

Dit initiatief van Buurtteam Utrecht in samenwerking met OverRood is bedoeld voor zelfstandigen die een prijzige financieel adviseur niet kunnen bekostigen.

Hoe krijg ik mijn financiën weer op orde? Tijdens dit spreekuur krijgen de zelfstandige ondernemers antwoord op vragen over hun administratie, hun belastingzaken, eventuele schulden en, mocht dat nodig zijn, begeleiding bij het opheffen van hun onderneming. Ook kunnen zij bij OverRood terecht voor tips met betrekking tot speciale regelingen en het ondernemerschap an sich. Het spreekuur vindt iedere eerste donderdag tussen 16:00 uur en 18:00 uur en iedere derde donderdag van de maand tussen 10:00 uur en 12:00 uur plaats bij OverRood. Aanmelden kan telefonisch bij Stichting OverRood op het nummer 085-0090408.

Over Buurtteam:
In Utrecht zijn 18 buurtteams actief. Het Buurtteam is er voor iedereen met vragen en/of problemen waar hij of zij zelf niet uitkomt. Dat kunnen financiële problemen of vragen zijn, problemen met het opvoeden van uw kinderen, psychische problemen, verslaving maar ook voor bewoners die iemand anders willen helpen of van betekenis willen zijn voor de buurt. De medewerkers denken mee en bieden concrete hulp. Ze doen wat nodig is, dichtbij en laagdrempelig. Met als doel dat mensen zo lang mogelijk zelf de regie houden op hun leven en in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen met de ondersteuning die zij nodig hebben.

Over Over Rood:
Over Rood begeleidt en ondersteunt ondernemers bij betalingsachterstanden, schulden, administratieve achterstanden en bedrijfsbeëindiging om financiële redenen. Over Rood is een Coöperatie zonder winstoogmerk. Bij Over Rood helpen ondernemers elkaar hun problemen op te lossen en te werken aan een financieel gezonde toekomst.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support