De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Informatiebalie CultuurCampus nu ook s middags geopend

Utrecht, vrijdag 20 februari 2015

De informatiebalie van de CultuurCampus in Vleuterweide, bemand door enthousiaste en deskundige vrijwilligers van Welzaam, is nu ook ‘s middags geopend tot 16:00 uur, vanwege de komst van het Buurtteam en de gewijzigde openingstijden van Bibliotheek Vleuterweide, die met ingang van 1 januari voortaan elke middag geopend en aanwezig zijn. 

Het informatiecentrum biedt u allerlei voorzieningen zoals pc’s met internet en intranet, KPN–hotspot en kopieermachine van de bibliotheek. U vindt er ook diverse informatieve folders, tijdschriften en kranten om te lezen.U kunt (als nieuwe) bewoner bij het informatiecentrum terecht met al uw vragen over wonen, buurtinitiatieven, vrijwilligerswerk, WMO, zorg, (ouderen-)welzijn, vrijetijdsbesteding, veiligheid, leefbaarheid, kunst, cultuur, winkelen, werk en inkomen. De informatiebalie functioneert tevens als Front Office (ontvangt bezoekers) voor het UCK, Abrona, Het Baken, het Amadeus Lyceum, Buurtteam, Welzaam en Harten voor Sport.Wij kunnen u tevens de weg wijzen naar boodschappen hulpdienst, algemene hulpdienst, klussendienst, vervoer, maaltijden service, maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk, juridische dienstverlening, ouderenwerk, Plusbus Erop Uit, U Centraal, bewonersondersteuning (sociaal makelaar), activering en vrijwilligerswerk van Welzaam.

De informatiebalie is een project van Welzaam. Vindt u het leuk om ons achter de informatiebalie te komen helpen als vrijwilliger, neemt u dan contact op met baliecoördinator Diana Oomen via baliecoordinatorcultuurcampus@gmail.com. Het informatiecentrum CultuurCampus ligt naast winkelcentrum Vleuterweide en tegenover de Zingende Toren, Burchtpoort 16, te Vleuterweide, Vleuten. Het is per bus (lijn 28) bereikbaar. Ook kunt u ons vinden en spreken via Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn, onze website www.cultuurcampusvleuterweide.nl en de website van WijkConnect.

Meer over welzaam op Jekuntmeer.nl vindt u op de sociale kaart pagina: https://utrecht.jekuntmeer.nl/de-sociale-kaart/welzaam-2016

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support