De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Is Nederlands niet je moedertaal?

Utrecht, dinsdag 27 oktober 2015

Er is veel talent in Utrecht dat te weinig wordt gezien. De Krachtvinder is een online platform waarop mensen met een andere moedertaal dan het Nederlands zich kunnen presenteren aan een potentiele werkgever. Het doel is om een werkplek te vinden. Want met een baan gaat het verder leren van de Nederlandse taal toch een stuk sneller.

De Krachtvinder is opgezet voor cursisten van Taal doet meer en Eigen Kracht Utrecht. Taal doet meer zorgt er met meer dan 300 vrijwilligers per jaar voor dat Utrechters kunnen meedoen in de samenleving. Het leren van de Nederlandse taal is een rode draad in ons werk. Onze cursisten hebben talenten die ze graag willen inzetten.

Veel Utrechters met een andere moedertaal dan het Nederlands hebben moeite een baan te vinden, terwijl het hebben van werk juist helpt om het Nederlands snel te leren. Taal doet meer wil deze negatieve spiraal graag doorbreken. Daarom hebben wij de Krachtvinder gelanceerd. De Krachtvinder is een online portal waar werkzoekenden hun pitchvideo kunnen plaatsen. Werkgevers kunnen via de Krachtvinder talentvolle arbeidskrachten vinden voor hun organisatie.

Meer informatie over de Krachtvinder is te vinden op de website www.krachtvinder.nl.
 
Bel of mail voor vragen en samenwerking naar: Ruby Monde – projectleider De Krachtvinder ruby@taaldoetmeer.nl of via 030-2947594.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support