De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Kom naar `Scoor je talent`

Utrecht, maandag 16 november 2015

Gemotiveerde mensen met een arbeidsbeperking, die op zoek zijn naar werk, kunnen tijdens ‘Scoor je talent’ in contact komen met werkgevers. Scoor je talent vindt plaats op dinsdag 24 november tussen 13.00 en 16.00 uur in Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht.

Programma
Het programma omvat onder meer uitgebreide mogelijkheden voor meet & greet voor werkzoekenden en werkgevers. Werkzoekenden kunnen workshops ‘elevator pitch` volgen. Tevens is er een informatiemarkt met infostands over wet- en regelgeving rondom de Participatiewet, de inclusieve organisatie, jobcarving, subsidies, arrangementen en leerwerktrajecten. 

UW aanwezig met vacatures
UW is ook aanwezig op Scoor je talent met vacatures voor onder anderen Wajongers. 

Banencampagne Alleen talent telt!
De banen- en ontmoetingsmarkt ‘Scoor je talent’ wordt gehouden in het kader van Alleen talent telt!, een initiatief van de Utrechtse Werktafel (het regionaal werkbedrijf in de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht). Een paar weken geleden startte een banencampagne onder hetzelfde motto. 

Bedrijfsleven en overheid in de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht moeten voor 1 januari 2017 1.145 extra banen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit is het gevolg van de afspraken die werkgevers, werknemers en kabinet hebben gemaakt in het sociaal akkoord.

De Utrechtse Werktafel is verantwoordelijk voor de invulling van deze banenafspraak in de regio Utrecht-Midden. In de Utrechtse Werktafel werken 15 gemeenten, werkgevers- en werknemersorganisaties, UWV en vier SW-bedrijven (waaronder UW) samen.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support