De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Modeshow en marktkraam!

Utrecht, vrijdag 4 september 2015

Vrijdag 11 september organiseren Terre des Hommes en Resto VanHarte in het Resto op Kanaleneiland een heuse modeshow en een marktkraam met tweedehands spullen. Terre des Hommes heeft een winkel in tweedehands kleding, boeken, tassen en bric a brac aan de Amsterdamse Straatweg, maar op 11 september showen ze een selectie daarvan in het Resto.

Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Duurzame Terre Winkels: zoek iets uit en steun het goede doel
Het wordt dus een gezellige avond met een kleurrijk driegangendiner, modeshow tussen de gangen door en leuke dingen die je voor weinig geld aan kan schaffen. In Terre des Hommes winkels vind je tweedehands artikelen van goede kwaliteit. De winkels worden volledig gerund door vrijwilligers. U helpt een kind in nood met elke aankoop en aanlevering: de opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan de projecten van Terre des Hommes. 

Kom mee-eten bij Resto VanHarte
Iedereen is van harte welkom op vrijdag 11 september om aan te schuiven in Resto VanHarte Utrecht, Bernadottelaan 23, vlak bij Winkelcentrum Kanaleneiland, is goed bereikbaar met bus en tram, op 3 minuten loopafstand van de haltes. Het Resto is elke dinsdag en vrijdag geopend vanaf 17.30. Het diner begint om 18.00 uur. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren. Ook kinderen zijn van harte welkom. Zie ook www.restovanharte.nl.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support