De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Samen werk zoeken. Das beter!

Utrecht, woensdag 10 juni 2015

Werk zoeken gaat beter als je het samen kunt doen en ervaringen kunt delen. Dat is de gedachte achter de bijeenkomsten Samen Werk Vinden. 

Elke maandagochtend van 9.15 – 12.30 uur kunnen werkzoekenden binnenlopen bij U Centraal, Drift 11 te Utrecht. Deelname is gratis, maar van deelnemers wordt wel een actieve rol verwacht. 

Werkloosheid heeft een grote invloed op mensen. Mensen hebben minder belangstelling voor je, de dagen worden saai, je raakt structuur en een deel van je identiteit kwijt. Ook heeft het financiële gevolgen. Tijdens de bijeenkomsten van Samen werk vinden ontmoeten werkzoekenden elkaar, onder begeleiding van twee beroepskrachten die zelf ook werkzoekende zijn geweest. Ze bieden individuele begeleiding, workshops en praktische hulp bij het zoeken naar vacatures en het presenteren van jezelf. De vraag van de deelnemers bepaalt het programma.

Professionals met ervaringsdeskundigheid

Samen werk vinden is een samenwerking van U Centraal en het Werkplein voor en door werkvinders. Dat Werkplein voor en door werkvinders is in 2012 opgericht door Ubel van Tergouw en Elly Grammé. Zij kennen elkaar van het schoolplein van hun dochters en deelden hun ervaring als werkzoekende. De begeleiding aan werkzoekenden kan anders, dachten ze. In het werkplein voor en door werkvinders combineren ze hun ervaring als werkzoekende met hun professionele achtergrond bij uitvoeringsinstanties, in coaching en onderwijs. Sinds begin 2015 is hun Werkplein aangesloten bij welzijnsorganisatie U Centraal.

Meer informatie op Jekuntmeer.nl: https://utrecht.jekuntmeer.nl/zoeken/show/74447-samen-werk-vinden

Meer informatie bij U-Centraal: www.u-centraal.nl/samenwerkvinden

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support