De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Theateravond Leger des Heils

Utrecht, woensdag 10 juni 2015

Theateravond Leger des Heils toont andere kant

Op donderdag avond 18 juni vindt in Buurtsteunpunt Bij Bosshardt op de Margrietstraat 22 in Utrecht (Zuilen) de jaarlijkse theateravond plaats waar deelnemers, cliënten en bezoekers van het Leger des Heils een podium krijgen om hun creatieve talent op gebied van zang, muziek of dichtkunst te laten zien.

“Kunst en Theater is onderdeel van de hulp en begeleiding die het Leger des Heils biedt”, vertelt Marga van der Zee, organisator van de Theateravond. “Onze focus ligt op herstel van het normale leven door werk, een zinvolle vrije tijdsbesteding en herstel van relaties. Mensen die hulp van het Leger ontvangen, hebben natuurlijk talent als ieder ander. Door hun creatief talent verder te ontwikkelen, groeit de eigenwaarde én hoort hij of zij ergens bij.”

Andere kant
Een van de deelnemers is Misha die het nummer Need you now van Lady Antebellum ten gehore zal brengen. Ze wordt bijgestaan door Leger des Heils medewerker Peter Rouw die haar op gitaar zal begeleiden. Peter: “Misha is verslaafd aan harddrugs en woont al een aantal jaar in Hostel De Hoek. Het is bijzonder dat zij op de Theateravond een andere kant van zichzelf kan laten zien.”

Activiteiten
De optredens starten om 19.30 uur, maar vanaf 18.15 uur zijn er al verschillende activiteiten in en rondom Bij Bosshardt, zoals voetbal magic, een springkussen en schminken. 50/50 food, het werkervaringsbedrijf van het Leger des Heils, verzorgt de hapjes en drankjes. De avond is vrij toegankelijk. Voor meer informatie: marga.van.der.zee@legerdesheils.nl.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support