De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

verhuisadviseurs senioren

Utrecht, maandag 23 maart 2015

De Verhuisadviseur Senioren

Senioren kunnen diverse redenen hebben om naar een andere woning te willen verhuizen. Maar tussen wens en daad lijken soms barrières te staan. Sommige mensen zien op tegen het vooruitzicht of weten niet goed hoe ze moeten beginnen. Om dit te verhelpen kunt u de Verhuisadviseur Senioren inschakelen. De verhuisadviseur geeft advies en helpt bij het zetten van de juiste stappen.

Claartje Sadée, Coby van Oosten en Sjouk Mink zijn verhuisadviseurs voor senioren. Zij hebben veel ervaring op het gebied van huisvesting en ouderenzorg. Zij zijn goed bekend met het aanbod aan wonen en zorg in Utrecht en kunnen goed fungeren als schakel tussen vraag en aanbod.

Wat doet de Verhuisadviseur?
De dienstverlening varieert van een oriënterend gesprek tot het intensief begeleiden bij het vinden van een andere woning. Samen brengen we uw woonwensen in kaart, en de belemmeringen die u ervaart om te verhuizen. U krijgt informatie over het bestaande woningaanbod en de mogelijkheden om zelf te zoeken. Ook kan de verhuisadviseur voor u gaan zoeken. Wij kunnen ook helpen om belemmeringen bij het verhuizen op te lossen.

meer informatie op de website van stichting stade

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support