De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Zicht op Utrecht in Domkerk

Utrecht, maandag 14 december 2015

De kunstenaars van Ateliers de Wijde Doelen nodigen u uit voor de expositie Zicht Op Utrecht in de Domkerk. Voor deze expositie zijn tekeningen en keramische beelden gemaakt van bijzondere locaties in Utrecht. Hierbij is samengewerkt met de Vereniging Oud-Utrecht.

De kunstenaars zijn het afgelopen jaar op verschillende locaties in Utrecht gaan tekenen. Dit zijn locaties waar de Vereniging Oud-Utrecht bij betrokken is in het kader van behoud of bescherming. Mooie plekken om te tekenen waren onder andere: voormalige gevangenis Wolvenplein, bedrijvencentrum Hooghiemstra, Tivoli Oudegracht, Restaurant Buurten en de Willibrordkerk. Dit is slechts een greep uit de vele locaties die door de kunstenaars zijn bezocht. Op de tentoonstelling zijn nog veel meer bijzondere plekken kunstwerken te zien.

Tijdens de tentoonstelling zijn in het DomCafé de foto’s te zien van de fotografe Vicky Pronk. Zij heeft de afgelopen periode het werkproces van de kunstenaars op bijzondere wijze in beeld gebracht.

Ateliers De Wijde Doelen is een kunstatelier in Utrecht. In het gebouw aan de Biltstraat maken zo’n veertig getalenteerde kunstenaars met een beperking prachtige kunstwerken; tekeningen, schilderijen, grafiek en keramische beelden. Ateliers de Wijde Doelen is onderdeel van Reinaerde.

De expositie is van 15 januari t/m 15 februari 2016 in de Domkerk en Domcafé te bezoeken.
Adres: Domkerk, Achter de Dom 1, 3512 JN Utrecht.

De openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 11.00 - 16.00 uur
zaterdag van 11.00 - 15.30 uur
zondag van 12.30 - 16.00 uur.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support