De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

1 oktober: Ouderen Informatiemarkt

Utrecht, donderdag 22 september 2016

Op zaterdag 1 oktober 2016 organiseert COSBO samen met het Bartholomeus Gasthuis weer de Ouderen Informatiemarkt. Van 11.00 tot 16.00 uur staan de deuren van het prachtige Gasthuis open voor alle ouderen uit de stad.

De diensten, activiteiten en producten die op de informatiemarkt te vinden zijn, hebben betrekking op gezondheid, wonen, veiligheid, activiteiten, geldzaken en zo meer. Zeker voor degenen die niet zo actief zijn op internet, kan de markt een mooie kans zijn om ideeën op te doen en de weg te leren vinden naar de juiste instanties.

Meer dan 30 bedrijven en instellingen vertellen je meer over hun diensten en producten. Deelnemers zijn bijvoorbeeld het Rode Kruis, de Bibliotheek, stichting EetMee!, Samen-in-de-Stad en de Verhuisadviseur.

Ook is er de nodige informatie over gemeentelijke regelingen, buurtteams en de Sociale Verzekeringsbank en uiteraard zijn ook lokale ouderenorganisaties aanwezig.

Workshops

Zelf meedoen kan ook: de hele dag worden verschillende workshops aangeboden over allerlei onderwerpen. Een overzicht van alle workshops, vind je hier (pdf).

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan de rondleiding `Tentoonstelling A tot Z` door het Bartholomeus Gasthuis. De toegang is gratis.

De DomstadPlusBus rijdt deze dag naar Bartholomeus Gasthuis. De kosten voor deze rit zijn €3,50 voor een retourtje. Aanmelden kan via 030-2361793 of bus@u-centraal.nl

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support