De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Activiteiten in Resto VanHarte in februari

Utrecht, donderdag 4 februari 2016

Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant waar mensen elkaar ontmoeten aan tafel. Leeftijden, culturen, religies maken kennis met elkaar. Kom je eten, kom je helpen of ben je ambassadeur? Samen kunnen we verbindingen leggen, mooie ontmoetingen laten ontstaan en van Utrecht een echt thuis maken.

Elke dinsdag- en vrijdagavond ben je welkom in het 3-Generatiecentrum aan de Bernadottelaan 23 en vanaf 13 januari elke woensdagavond in de Binnenplaats van Zimihc Theater Stefanus aan de Braziliëdreef 2 voor een lekkere maaltijd en vaak een bijzonder programma daaromheen. Resto VanHarte geeft mensen bovendien kansen zich te ontwikkelen in keuken en restaurant.

Enkele highlights van februari: Een Carnavalsdiner waarbij je verkleed mag komen in Kanaleneiland op 9 februari, een Hindoestaans Surinaams diner de 10e in Overvecht. De 12e verzorgen Syrische bewoners van de Noodopvang een Syrisch diner met muziek en dans. Tijdens het KinderResto op 16 februari koken de kinderen voor onze gasten, en 17 februari organiseert Slim Wonen een avond over duurzaam en gezond wonen in Overvecht. 19 februari leest Roland voor uit De Mier en De Eekhoorn. 23 februari is VanHarte On Tour bij De Paraplu en 24 februari organiseren we een diner met het Science Café Overvecht, over de 3D Printtechniek. Natuurlijk gaat iedereen met een cadeautje uit de 3D-printer naar huis. In het laatste weekend organiseren we een stamppotdiner met een zeemansliederenkoor op vrijdag 26 februari bij In de 3 Krone en tenslotte is `Ik zie je` de voorstelling bij Theater Dichtbij, met een bijpassende Resto VanHartelunch vooraf. Een themadag over allerlei mensen die geen thuis hebben. Klik hier voor het volledige maandprogramma met adressen en tijden!

Reserveren kan gratis op www.restovanharte.nl of met een telefoontje op werkdagen tussen 9 en 12.30 naar 0900-9003030 (10ct/min). Meer informatie op: www.restovanharte.nl.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support