De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Activiteiten voor mensen met geheugenproblemen

Utrecht, woensdag 20 juli 2016

Na de zomervakantie start de King Arthur Groep vanuit drie buurtcentra in Utrecht-West met laagdrempelige ontmoetingen en activiteiten voor mensen met beginnende geheugenproblemen. 

Met een nieuw en innovatief aanbod wil de zorgaanbieder een actieve groep mensen aanspreken die kampen met beginnende geheugenproblemen en nog thuis wonen.

Anita Schimmel: "Onderzoek van Alzheimer Nederland heeft uitgewezen dat slechts 5% van de mensen met dementie deelneemt aan activiteiten zoals dagbesteding. Daarom starten we met laagdrempelige inlooppunten. We beginnen met ontmoetingen en activiteiten vanuit drie buurtcentra in Utrecht West: Oase, De Uithoek en het Vorstelijk Complex."

Op het programma staan bezoekjes aan de markt, tuincentra en parken, maar ook biljarten, klaverjassen en darten met gelijkgestemden behoort tot de mogelijkheden. Evenals tuinieren, schilderen, wandelen of samen naar de sportschool. 

De activiteiten starten na de zomervakantie. Geïnteresseerden kunnen zich nu al opgeven. Dit kan via 06 46 45 73 44 of via info@kingarthurgroep.nl. Ook voor als je vragen hebt of meer wilt weten.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support