De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

BuurtBBQ van Resto VanHarte

Utrecht, woensdag 18 mei 2016

Resto VanHarte start met serie activiteiten voor en met de buurt. Op dinsdag 31 mei is er een een grote barbecue bij het 3-Generatiecentrum aan de Bernadottelaan 23 in Kanaleneiland. De BuurtBBQ is de eerste in een serie bijzondere activiteiten onder de noemer: Geef je buurt een boost. Iedereen kan bij dit buurtfeest aanschuiven om gezellig mee te eten. Wel graag vooraf reserveren. Iedereen is ook van harte welkom om mee te helpen met de organisatie van dit grote feest.

Geef je buurt een boost
De BuurtBBQ staat niet op zichzelf. Eind augustus is er een volgende activiteit, aangestuurd door Resto VanHarte en vrijwilligers. Onder de noemer Ongekend Talent komen bijzondere talenten uit de buurt aan bod. Geef je buurt een boost is een project dat bestaat uit een serie activiteiten die in 21 steden door Resto VanHarte wordt uitgevoerd in anderhalf jaar tijd. Het programma heeft in elke stad een startschot met de BuurtBBQ en sluit af met een evenement getiteld ‘Heel de buurt kookt’. Het doel van de BuurtBoost is om met elkaar kennis te maken en te participeren in het leefbaarder maken van je eigen woonomgeving. ‘Geef je buurt een boost’ is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Mee-eten of meehelpen: iedereen is van harte welkom
Wie mee wil helpen om deze avond vorm te geven is van harte welkom. Graag aanmelden bij Jolanda Panis. Wie aan wil schuiven bij deze gezellige BBQ kan reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (10 ct/min).
De inloop is vanaf 17.30 uur, de BBQ start om 18.00 uur. De plaats waar dit allemaal plaatsvindt: Resto VanHarte Kanaleneiland, 3-Generatiecentrum, Bernadottelaan 23.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support